Over ons

Zodra je bij Pitti Donna binnenstapt voel je de ongedwongen sfeer die onze winkel uitstraalt!

Wij openden onze deuren in 1990 en het kledingconcept 'Shabby Chique' sloeg meteen aan, bijvoorbeeld het combineren van een klassieke blazer met een stoere jeans. Deze stijl voeren wij nog steeds in onze winkel. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een casual outfit of een feestelijke set. Onze collectie is divers en hoofdzakelijk gemaakt in natuurlijke stoffen. Onze merken zijn altijd goed met elkaar te combineren en zo heb je altijd de perfecte mix and match!

Wij houden nauwlettend de laatste trends in de gaten en spelen altijd op de wensen van onze klanten in. Het hele jaar krijgen wij wekelijks nieuwe programma's binnen, daardoor is er genoeg afwisseling en raak je nooit uitgekeken.

Pitti Donna 2.0

Half augustus 2021 hebben wij na een periode die voor iedereen anders dan anders was, met onzettend veel plezier, passie, positieviteit én trots de deuren van Pitti Donna 2.0 geopend. 2x Pitti Donna in één straat! Bij Pitti Donna 2.0 aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 141 vindt u onder andere fijne basics in de mooiste materialen van merken zoals Esprit, Transfer, Geisha en veel meer. Wekelijks wordt ook hier ons assortiment aangevuld. Pitti Donna 2.0 is nét even anders maar net zo leuk en gezellig als de overkant waar u gewoon onze oude vertrouwde winkel binnen loopt met de stijl die u van ons gewend bent!

De afgelopen jaren hebben wij een grote en tevreden klantenkring opgebouwd want Pitti Donna staat voor eerlijk advies en goede service!

Ons motto is dan ook: "Schoonheid heeft niets te maken met welke maat je draagt maar wat je uitstraalt!"